Sandsjön 11 / Vaggeryd

Stuga vi Sandsjön med sjötomt.

Slutpris
950 000 kr
Boarea/biarea
26/10 kvm
Driftkostnad
7 414 kr/år
Tomtarea
1 193 kvm
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Sandsjön såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Sandsjön

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle för er som alltid drömt om en sommarstuga med sjöläge intill Sandsjön. En enkel sommarstuga med ett uthus idag, går att bygga om och till precis så som drömt om. Man kan även njuta av dess enkelhet med vacker naturupplevelse. Mycket fågelliv även mycket fisk i sjön. Ett stort sjösystem på ca 1 mil med sjöar som Fängen, Tängsjön och Kärringasjön, trevligt att åka motorbåt en ljummen sommarkväll och ett fiskespö . En fantastisk naturupplevelse och avkoppling, som är svårt att slå. Närhet till badplatsen Åhult, som ligger mellan Sandsjön och Fängen. Går även bada precis nedanför stugan. El och vatten finns, en vatten brunn med pump finns, men ej använd på länge.
Stugan har en öppen spis, öppen planlösning med ett rum. Öppna spisen måste kontrolleras innan man eldar i den. Ett uthus med utedass och förråd. Servitut finns rätt att för utfart till allmän väg att nyttja vägen. Rätt att ha båtbrygga jämte förvaringsplats för två båtar inom området vid Sandsjön, se karta,delvis rätt till gångväg över stamfastigheten från styckningslotten till båtplatsen.
Närhet till Vaggeryd ca 15 minuter och till Jönköping ca 25 minuters bilresa.
Nu kanske er dröm går i uppfyllelse med en stuga vi Sandsjön.

Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.