Sandsjön 11

Sandsjön 11

Slutpris

950 000 kr


Vaggeryd

Sandsjön 11


Slutpris
950 000 kr

Vaggeryd

Stuga vid Sandsjön med sjötomt.

Tillfälle för er som alltid drömt om en sommarstuga med sjöläge intill Sandsjön. En enkel sommarstuga med ett uthus idag, går att bygga om och till precis så som drömt om. Man kan även njuta av dess enkelhet med vacker naturupplevelse. Mycket fågelliv även mycket fisk i sjön. Ett stort sjösystem på ca 1 mil med sjöar som Fängen, Tängsjön och Kärringasjön, trevligt att åka motorbåt en ljummen sommarkväll och ett fiskespö . En fantastisk naturupplevelse och avkoppling, som är svårt att slå. Närhet till badplatsen Åhult, som ligger mellan Sandsjön och Fängen. Går även bada precis nedanför stugan. El och vatten finns, en vatten brunn med pump finns, men ej använd på länge.
Stugan har en öppen spis, öppen planlösning med ett rum. Öppna spisen måste kontrolleras innan man eldar i den. Ett uthus med utedass och förråd. Servitut finns rätt att för utfart till allmän väg att nyttja vägen. Rätt att ha båtbrygga jämte förvaringsplats för två båtar inom området vid Sandsjön, se karta,delvis rätt till gångväg över stamfastigheten från styckningslotten till båtplatsen.
Närhet till Vaggeryd ca 15 minuter och till Jönköping ca 25 minuters bilresa.
Nu kanske er dröm går i uppfyllelse med en stuga vi Sandsjön.

Varmt välkomna på visning.


Boarea/biarea
26/10 kvm
Driftkostnad
7 414 kr/år
Tomtarea
1 193 kvm
Såld
2020-05-27

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Sandsjön såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Sandsjön.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.