Sommarvägen 4

Sommarvägen 4

Slutpris

3 545 000 kr


Vaggeryd— Nyproduktion

Sommarvägen 4


Slutpris
3 545 000 kr

Vaggeryd— Nyproduktion

Nybyggnation Västra Strand

Ett vackert hus på hela 162,4 kvm meter om 6 rum och kök. Inflyttning beräknas till hösten 2020.Huset har en vuxendel och en barndel med tillhörande allrum. Perfekt för barnfamiljen som gör att man kan gå undan och vara lite som man önskar i huset. Stor öppen umgänges del med kök och en stor matplats. Huset kommer att vara på plats inom några veckor.
Tack vare att huset byggs i vinkel finns det många tilltalande ytor att anlägga uteplatser, kryddträdgårdar och kanske en lummig syrenberså. Stilrent och ljust enplanshus med öppna ytor. Köket, matplatsen och vardagsrummet ligger funktionellt samlade. Även en carport med tillhörande förråd. Inflyttning beräknad till hösten 2020. Drömmen kan bli sann att fira advent och jul i ett nybyggt hus.
Huset har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris.
När du vill ta ett morgondopp, gå en kvällspromenad eller ge dig ut och fiska så är Hjortsjön kanske platsen du besöker. 500 meter väster om Hjortsjön hittar du det populära villaområdet Västra strand.
De senaste åren har många flyttat till Vaggeryd för att bygga sitt hem på just Västra Strand. Hit lockas man av närheten till ”allt” – skolor, service och kommunikation – samtidigt som man bor i ett gemytligt villaområde och har 3,5 kilometer till butiker och service i Vaggeryds centrum.
Den naturnära omgivningen är också en av orsakerna till varför området har blivit så populärt bland barnfamiljer. Här finns plats för barnen att leka och plats för familjen att bre ut sig.
Närhet till Jönköping med 20 minuters bilresa och Värnamo 25 minuter.


Boarea
162.4 kvm
Tomtarea
1 218 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-07-10

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Sommarvägen såldes av oss 2020-07-10. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Sommarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.