Vallongatan 33a

Vallongatan 33a


Vaggeryd

Vallongatan 33aVaggeryd

Bo billigt på Södra Park.

Nu finns tillfälle för er som söker ett bra boende på det populära Södra Park området. En bostadsrätt i ett parhus. Nästan som att bo i en egen villa. Mycket välskött med god smak och bra planlösning. Första plan har en trevlig hall , till vänster ligger ett tvättrum ihop med duschrum, köket renoverades 2016, ett vitt och fräscht kök med mycket förvaring och praktiska arbetsbänkar, kyl och frys endast 3 år gamla, intill köket ligger ett stort och ljust vardagsrum. Utgång till en inglasad altan med syd väst läge, dvs med kvällssol, blir ett rum extra vår, sommar och höst.
Andra plan ligger det två sovrummet, även ett härligt badrum med dusch , handfat och wc,renoverades 2019. Golvytan är större då det är snedtak i rummen. En låg månadshyra och kostnader gör att man bor billigt. Bostadsrätten ligger vid en återvändsgata vilket göra att det är minimalt med biltrafik.
En välskött trädgård med gräsmatta på både framsida och sidorna, även en plats för en mindre trädgårdsgrupp, där kan man sitta och dricka sitt morgonkaffe i lugn och ro, läget är söderläge.
Ett garage ingår i hyran.

Södra Park är ett grönskande område med närhet till fyra förskolor, en ligger endast 2 minuters promenad bort. Närhet till det populära friluftsområdet Friluftsgården, där finns möjlighet att jogga en runda eller ta på skidorna och åka i deras fina skidspår.
Även närhet att köra ut till E4:an samt närhet till busshållplats.
Närhet till både Jönköping och Värnamo med 20 resp 25 minuter i bil.

Vaggeryd är en populär ort att bo i , varmt välkommen till visning.


Boarea
95 kvm
Avgift
3 948 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna lägenhet på Vallongatan såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Vallongatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad