Birger Jarlsgatan 18 / Malmen / Värnamo

Fräsch 1 1/2 rumslägenhet på andra våning i stabil och välskött förening!

Slutpris
720 000 kr
Boarea
44.5 kvm
Avgift
2 590 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Birger Jarlsgatan såldes av oss 2019-09-23. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Birger Jarlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära och trivsamma Malmen finns nu chansen att förvärva denna lägenhet om 1.5 rum. En ljus, kvadratsmart och insynsskyddad bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom bland annat fina ytskikt, fint ljusinsläpp och vindsförråd.

HSB Brf Malmen är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 2.590 kronor ingår tv, vatten, värme och vindsförråd.

På Malmen har man närhet till det mesta såsom matbutiker, vårdcentral, centrum allt inom ett stenkast från bostaden.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.