Lagastigen 30 / Centralt / Värnamo

Central tvårumslägenhet i toppskick!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 243 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lagastigen såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på lagastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjligheten att förvärva en modern, optimalt planerad och stilren lägenhet där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo. Denna tvårummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av hög klass.

HSB Brf Skölden är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, lekplats, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 3.243 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

Det centrala läget som utmärker Lagastigen och den här delen av Centralt är oslagbart! Ta med en vän och ge dig ut bland butiker, restauranger och caféer – allt inom ett stenkast från bostaden. Här är det lätt att trivas för den som vill bo i händelsernas centrum.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.