Odlarevägen 5 / Norregård / Värnamo

Enplanshus med källare på Norregård!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
98/98 kvm
Driftkostnad
20 153 kr/år
Tomtarea
1 047 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Odlarevägen såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Odlarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norregård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en femrumsvilla om 98 kvadratmeter, belägen på klassiska och trygga Norregård. Det här är ett välplanerat och trevligt boende med bra förvaringsmöjligheter och sociala ytor. Huset har även källare med direkt anslutning till garage.

Huset står på en stor, barnvänlig och praktisk hörntomt med fruktträd, förråd och växthus.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norråsen

Norråsen är ett område i nordvästra delen av Värnamo. Till största delen enfamiljsvillor och radhus uppförda under 1960- och 1970-talet. I området finns det för barnfamiljerna välkända grönområdet Ekbacken med lekplats och under vintern pulkabacke och isbana. Dessutom närhet till området Borgen med motionsspår, friluftsaktiviteter och förskola gör området extra familjevänligt. Här finns även nyanlagda leder för mountainbike m.m.

Sport och fritid

Grönområdet Ekbacken med lekplats och under vintern pulkabacke och isbana. Friluftsområdet Borgen med motionsspår, friluftsaktiviteter och förskola. De senaste åren har det byggts ett och markerats ett antal MTB-leder (mountainbike) i Borgenområdet. Friluftsanläggningen Borgen i Alandsryd har två grillplatser samt en motionsstation med olika styrkeredskap. Här har även orienteringsklubben aktivitet.

Skolor

Trälleborgsskolan, 1-5 med fritids. Gröndalsskolan, högstadium. Folkhögskola.

Kommunikation

Tack vare närheten till Gröndalsleden som sträcker sig från väster till öster runt stadskärnan tar man sig enkelt vidare utan att behöva in genom centrum. Tacksamt för den som pendlar t.ex. Bra lokala bussförbindelser.

Egenskaper

Norråsen är ett område i nordvästra delen av Värnamo. Till största delen enfamiljsvillor och radhus uppförda under 1960- och 1970-talet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.