Pilagårdsgatan 2 / Centralt/Gästis / Värnamo

Välplanerad och charmig trerumshörnlägenhet med centralt och attraktivt läge!

Slutpris
875 000 kr
Boarea
84.5 kvm
Avgift
5 794 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pilagårdsgatan såldes av oss 2019-12-30. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Pilagårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Gästis är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trerummare om 84.5 kvadratmeter vid trendiga och trivsamma Centralt/Gästis. Här hittar du en välplanerad, charmig och fräsch hörnlägenhet med fräscha ytskikt, härlig rymd, vackert ljusinsläpp och modern utrustning. Dessutom erbjuder bostaden lättmöblerade rum och bra förvaringsmöjligheter.

En välskött och stabil förening med en avgift om 5.794 kronor, där tv, vatten, värme och källarförråd ingår. Här får du tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelrum och en vacker innergård. Som medlem i Brf Lunden (HSB) är du dessutom del av en förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner.

På Pilagårdsgatan omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. I närområdet hittar man allt från matbutiker, restauranger, butiker, skola, förskola, caféer och centrum.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.