Ringvägen 14 / Rörstorp / Värnamo

Ljus och fräsch ettrumslägenhet med lugnt och fint läge!

Boarea
37 kvm
Avgift
2 529 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ettrumslägenhet på Ringvägen 14! Här möts du av en ljus, fräsch och stilren bostad om 37 kvadratmeter i fint skick. Dessutom har lägenheten vackra golv, högt i tak och bra förvaringsmöjligheter. 

Brf Rörestorpshus Nr 1 är en välskött och stabil förening med gedigen erfarenhet inom underhåll, förbättringar och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 2.529 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

På Ringvägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. I närområdet hittar man matbutiker, skola, förskola, bra kommunikationer och vårdcentral.
Välkommen till Rörstorp!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.