Vattengatan 12 / Centralt / Värnamo

Välplanerad och rymlig trerumslägenhet med centralt, lugnt och ostört läge!

Slutpris
1 315 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 452 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på vattengatan såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på vattengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trerummare om 78 kvadratmeter. Här hittar du en välplanerad, rymlig och insynsskyddad lägenhet med härlig rymd, stora fönster, fint ljusinsläpp och fin utsikt. Dessutom erbjuder bostaden lättmöblerade rum, bra förvaringsmöjligheter och fönster i flera väderstreck.
I den inre fonden finns ca 17.532 kronor att använda till att skapa sin drömlägenhet!

HSB Brf Skölden är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, lekplats, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 4.452 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

Det centrala läget som utmärker Vattengatan med närheten till allt från matbutik, butiker, restauranger och caféer – allt inom en kort promenad från bostaden. Här är det lätt att trivas för den som vill bo med närhet till det mesta.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.