Vråenvägen 5 / Vråen / Värnamo

Välplanerad och ljus trerumslägenhet med lugnt och attraktivt läge!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 669 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på vråenvägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på vråenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vråen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här hittar du detta trerumsboende – en välplanerad, ljus och insynsskyddad gavellägenhet med lättmöblerade rum och fönster i flera väderstreck.

Riksbyggen Brf Trädkryparen är en stabil och välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, cykelrum, parkeringsplats och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 5669 kronor ingår vatten, tv, värme och källarförråd.

Här på Vråen är det verkligen lätt att trivas. Läget på Vråenvägen är lugnt och attraktivt med Bibliotek precis runt knuten. Vårdcentral ligger endast en kort promenad bort och i området finns även tandläkarmottagning, busshållplats, vackra promenadstråk och förskola.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vråen

Bostadsområde med mestadels bostadsrätter byggda på 1990-talet.

Egenskaper

Förskola finns i området, cykelbana till skolor (Enehagsskolan och Finnvedens gymnasium). Närhet till grönområden och motionsslingor/elljusspår/skidspår. Ca 2 km mestadels cykelbana till badplats Näsudden vid sjön Hindsen, ca 1 km till badplats vid Prostsjön.

Sport och fritid

Förskola finns i området, cykelbana till skolor (Enehagsskolan och Finnvedens gymnasium). Närhet till grönområden och motionsslingor/elljusspår/skidspår. Ca 2 km mestadels cykelbana till badplats Näsudden vid sjön Hindsen, ca 1 km till badplats vid Prostsjön. Eljjusspår med fina motionsslingor, vintertid skidspår så snart möjlighet ges. Cykelväg till Näsuddens badplats vid Hindsen och till Prostsjöns badplats intill Finnvedens Gymnasium i närheten. 7 km bra bilväg till Värnamo Golfklubb, Näsbyholm.

Service

Närhet till bibliotek, apotek, vårdcentral, kyrka och dagligvaruhandel. Bra lokala bussförbindelser.

Skolor och förskolor

Enehagsskolan (F-5) med fritids. Apladalsskolan. Finnvedens Gymnasium. Förskolor: Nylunds förskola. Biet. Getingen. Humlan. Trädkryparen.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.