Ynglingagatan 2 / Släggan/Vråen / Värnamo

Ljus och fräsch etta med lugnt och trevligt läge!

Slutpris
565 000 kr
Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 016 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ynglingagatan såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på ynglingagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Släggan/Vråen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen hit till omtyckta och trygga Släggan/Vråen och en ljus, fräsch och trivsam bostad om ett rum och kök. Den här lägenheten har bland annat vackert ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och fina ytskikt.

HSB Släggan är en välskött och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och en vacker innergård. I månadsavgiften om 2.016 kronor exkl. driftskostnader.

På Ynglingagatan omges du både av grönska och andra fastigheter. I närområdet hittar man matbutiker, skola, förskola, kommunikationer, vårdcentral och en kortare promenad/cykeltur från Centrum.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.