Ynglingagatan 18 / Släggan/Vråen / Värnamo

Välplanerad trerumslägenhet på bottenplan med centralt, lugnt och familjevänligt läge!

Boarea
80 kvm
Avgift
3 620 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ynglingagatan såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på ynglingagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Släggan/Vråen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trerumslägenhet på Ynglingagatan 18! Här möts du av en välplanerad och barnvänlig bostad om 80 kvadratmeter. Dessutom har lägenheten stora fönster, lättmöblerade rum och bra förvaringsmöjligheter. 

HSB Släggan är en välskött och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, cykelrum och grönskande innergård. I månadsavgiften om 3.620 kronor ingår tv, kallvatten och förråd.

På Ynglingagatan omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Med en kort promenad eller cykeltur når man matbutiker, skola, förskola, lekplatser, vackra promenadstråk, vårdcentral och Centrum.

Varmt välkommen att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.