Långgatan 13

Långgatan 13


Pukaregården— Vetlanda

Långgatan 13



Pukaregården— Vetlanda

Fantastisk tvåplansvilla med källare i populära Pukaregården. SBR-Besiktigad!

Nu har vi fått förmånen att kunna erbjuda en familjevilla med dubbelgarage i ett väldigt populärt och barnvänligt område, ett stenkast från centrala Vetlanda.
Härlig insynsskyddad trädgård som är inramad av stora häckar. Villan är fördelad på sju rum och kök, varav fem sovrum samt två stora vardagsrum med härligt ljusinsläpp och parkettgolv, på entréplanet återfinns en fin kamin och på övervåningen en öppenspis. Från vardagsrummet på entréplanet har man utgång till den delvis inglasade altanen mot baksidan. Praktiskt kök med plats för hela familjen. Fyra stora sovrum med plats för dubbelsäng och ett stort hemmakontor finns bland annat i denna mäktiga villa. Två stilrena helkaklade badrum med bland annat golvvärme, dusch och WC i båda två. Stora förvaringsmöjligheter i hela villan men inte minst i källaren som också innehåller tvättstuga och utgång till såväl garaget som baksidan.

Denna rymliga funkisvilla har totalrenoverats mellan åren 2011-2016 med bland annat kök, badrum, panel, yttertak, fönster och ny el.

Här bor du i ett populärt och lugnt område med enbart ett stenkast till centrum. Närhet till alla kommunens mötesplatser, restauranger, butiker, skolor och dagis mm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
180/90 kvm
Driftkostnad
42 783 kr/år
Tomtarea
710 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-05-24

Mäklarhuset Vetlanda

Denna villa på Långgatan såldes av oss 2021-05-24. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på Långgatan.

Boka värdering

Filip Ekman

Kontaktperson
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.