Toljavägen 8 / Skirö / Vetlanda

Sutterängvilla på underbar strandtomt i vackra Skirö. SBR-Besiktigad!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
171 kvm
Driftkostnad
27 474 kr/år
Tomtarea
2 571 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på toljavägen såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på toljavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skirö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett vackert hus med strandtomt och utsikt över vackra Skirösjön. Ett insynsskyddat boende i två plan med vackert ljusinsläpp, utmärkt planlösning och dubbelgarge. Bostaden har dessutom lättmöblerade rum och fönster i flera väderstreck.

Huset består bland annat av ett stort och funktionellt kök med generösa arbetsytor, gott om plats för matbord och stolar och utgång till balkong mot sjön. Här finns ett pampigt och ljust vardagsrum med fönster åt två väderstreck, gott om plats för soffa och matsalsbord samt utgång till balkong med sjöutsikt. Tre sovrum där två av sovrummen erbjuder sjöutsikt utgång till altan. Badrummet är praktiskt med toalett, dusch och tvättställ.

Till fastigheten hör en stor och vacker strandtomt med möjlighet till brygga och gräsmatta som inbjuder till lek. Här finns dessutom en insynsskyddad och underbar altan med plats för trädgårdsmöbler och utsikt över vackra Skirösjön.
På fastigheten finns även ett stort dubbelgarage med källare.

SBR-Besiktigad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.