Dejegatan 51

Dejegatan 51

Slutpris

3 675 000 kr


Svalliden— Oskarshamn

Dejegatan 51


Slutpris
3 675 000 kr

Svalliden— Oskarshamn

Otrolig villa i Svalliden

Välkommen till Dejegatan 51, ett fantastiskt hem i absolut toppskick! Här bor du på hörntomt med en insynsskyddad trädgård och ett otroligt altandäck med pool och isolerat uterum.
Detta vackra hus är det perfekta drömhemmet för den som söker ett bekvämt boende i en familjär miljö. Fastigheten erbjuder en kombination av modern elegans och utomhus får man en känsla av utlandet.

Några av husets höjdpunkter:
Pool: Njut av sommardagar i den inbjudande poolen som blir en oas för avkoppling och lek för hela familjen.
Stort altandäck: Det generösa altandäcket på imponerande 165 kvm bjuder på gott om plats för trädgårdsmöbler, grillkvällar och sociala tillställningar.
Uterum: Med ett vackert uterum kan du förlänga sommarsäsongen och njuta av naturen året runt. Det är den perfekta platsen för avkoppling och sociala stunder med familj och vänner.
Hörntomt: Huset är beläget på en hörntomt, vilket ger dig både extra utrymme och en känsla av att man kan vara lite för sig själv.

Interiör:
Detta hem är utformat med omsorg och erbjuder en modern och öppen planlösning. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för både avkoppling och underhållning. Köket är stilfullt utformat och utrustat med högkvalitativa vitvaror och generöst med förvaringsutrymmen. Här finns även en matplats för familjemiddagar eller frukostar. Husets sovrum är ljusa och luftiga med gott om plats för sängar och förvaring. Dessutom finns det ett mycket smakfullt badrum, vilket ger extra bekvämlighet för familjen.

Område:
Dejegatan 51 ligger i en trevlig och populär del av Oskarshamn. Här finns närhet till vacker natur och grönområden för promenader och rekreation. Du har även bekvämt avstånd till skolor, affärer och andra bekvämligheter. Området är lugnt och trivsamt, vilket gör det till en perfekt plats för familjer och de som söker rofylldhet.

Låter det som ett hus för er? Tveka inte att anmäla er på visning, välkomna!


Boarea/biarea
153/107 kvm
Driftkostnad
48 800 kr/år
Tomtarea
1 422 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-06-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.