Din mäklare i Oskarshamn

Mäklarhuset OskarshamnBesöksadress

Köpmangatan 12C 57230 Oskarshamn

Ska du köpa eller sälja en bostad? Våra mäklare har god lokalkännedom och engagerar sig för att hjälpa dig att lyckas med din bostadsaffär i Oskarshamn med omnejd. Mäklarhuset erbjuder dig en smart och modern heltäckande mäklartjänst. Vi guidar dig med en trygg hand i varje steg av bostadsaffären.

Välkommen in till oss i Oskarshamn för ett förutsättningslöst möte eller om du vill ha en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. Vi kan allt om bostadsförsäljning och hjälper dig gärna. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Välkommen till Mäklarhuset i Oskarshamn

VÅR MÄKLARE KAN OSKARSHAMN

Letar du mäklare i Oskarshamn? Vi har mäklat i Oskarshamn länge och kan varenda gata i stan. Vi är väl bekanta med Oskarshamns alla områden och kan hjälpa dig såväl med ett köp som med värdering. Vi finns alltid nära till hands för att genomföra en både trygg och lyckad fastighetsaffär vilket har resulterat i att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Kontakta din lokala mäklare i Oskarshamn idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

FÖRBERED DIN FÖRSÄLJNING. DET VINNER DU ALLTID PÅ

Med våra populära tjänst Förberedd får du en effektivare försäljning och ofta ett högre slutpris när det väl är dags att sälja. Din mäklare hjälper dig med allt det praktiska, som att värdera och fotografera bostaden och ta fram en bostadsbeskrivning. På detta sätt skapar vi de bästa förutsättningarna för försäljningen av din bostad när det väl blir dags. Vill du veta mer om tjänsten? Fyll i formulär så kontaktar din lokala mäklare, som berättar mer om tjänsten Förberedd.

Mäklaruhset Oskarshamn
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Oskarshamn Köpmangatan 12C 57230 Oskarshamn

BOKA FRI VÄRDERING


Som din mäklare i Oskarshamn utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Har du frågor kring bostadsmarknaden i Oskarshamn eller vill du veta värdet på din egen bostad? Hör av dig till oss så guidar vi dig rätt.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Oskarshamn.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.