Törnholmsvägen 35

Törnholmsvägen 35

Slutpris

960 000 kr


Mysingsö— Oskarshamn

Törnholmsvägen 35


Slutpris
960 000 kr

Mysingsö— Oskarshamn

Praktiskt boende med fina omgivningar!

Välkommen till Törnholmsvägen 35 - en praktisk bostadsrätt i ett grönskande och fridfullt område nära havet!

Köket är modernt och välutrustat för olika matlagningsbehov och med tvättstugan i anslutning till köket gör det vardagen enklare. Bostaden erbjuder ett badrum i varje våningsplan, vilket ger extra bekvämlighet och praktiskt användande. Med vardagsrum, tre sovrum och ett allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum, finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Flera uteplatser finns att tillgå varav en stor söderlägesaltan med markis - perfekt för att koppla av i solen, bjuda in vänner och familj till grillkvällar eller bara njuta av den fantastiska platsen.

Bostaden har också ett tillhörande förråd och en carport, vilket ger extra utrymme för förvaring och bekvämt parkerande. Centralt i området är lekplatsen placerad och den gemensamma kvarterslokalen som man kan hyra för fester eller för övernattande gäster. Det finns även en gemensam tvätthall där bilen kan tvättas. Här bor man med närhet till både havet och grönskande natur, vilket ger möjlighet att njuta av en aktiv fritid.

Detta är en unik möjlighet att bo i en underbar bostadsrätt som kombinerar komfort, bekvämlighet och livskvalitet. Missa inte chansen att uppleva allt detta! Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
115 kvm
Avgift
6 308 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-04-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.