Övrabyvägen 4

Övrabyvägen 4

Slutpris

625 000 kr


Söderåkra— Torsås

Övrabyvägen 4


Slutpris
625 000 kr

Söderåkra— Torsås

Välkommen till Övrabyvägen!

Här bjuds du in till ett välplanerat och trevligt parhus i markplan som dessutom ligger på en lugn återvändsgata som du delar med sju andra hushåll.
Huset som är på 81 kvm ger dig två sovrum i bra storlek varav det ena med egen klädkammare. Ljust vardagsrum med fint original parkettgolv. Kök med matplats och stort badrum med tvättstuge-del. Utöver huset finns ett vidbyggt förråd där nuvarande ägare även låtit uppföra en carport med praktisk vindsförvaring. Med anslutning från carporten har man även låtit uppföra ett isolerat och uppvärmt rum som använts som snickeriverkstad, för den som vill går det att göra om till gästrum.

Tomten ligger på en hörna som angränsar mot ängsmark vilket gör att du får ett mer avskilt läge. Insynsskyddad trädgårdstomt på baksidan och på framsidan har du en stenlagd uteplats med anslutning från vardagsrummet. Bilen parkerar du på den asfalterade uppfarten eller under tak i carporten.
Huset är anslutet till fibernätet.

Söderåkra är det närmaste samhället som du når via en kort promenad eller åktur med cykel eller bil. Söderåkra erbjuder livsmedelsbutik, postservice, golfbana med restaurang, simhall samt skola från F-6 och förskola. Badmöjligheter finns nära till hands antingen vid Gunnarstorp eller Djursvik. Du kommer snabbt ut på E22:an med förbindelse till Kalmar åt ena hållet och dit det tar ca 25 min och Karlskrona åt andra hållet dit det tar ca 40 min. Buss går regelbundet till Kalmar.

Är du intresserad av detta hus, kontakta fastighetsmäklaren för mer information om försäljningen!


Boarea/biarea
81/30 kvm
Driftkostnad
20 240 kr/år
Tomtarea
542 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-10-03

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna parhus på Övrabyvägen såldes av oss 2022-10-03. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Övrabyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.