Din mäklare i Kalmar/Torsås

Mäklarhuset Kalmar/TorsåsBesöksadress

Norra vägen 38 i Kalmar och Motellvägen 1 i Söderåkra

Vi på Mäklarhuset i Kalmar och Torsås värderar och förmedlar alla typer av bostäder. För att ditt livs största affär ska bli ditt livs bästa arbetar vi på Mäklarhuset ständigt på att skapa nya smarta tjänster och lösningar, för att förenkla och skapa trygghet för både säljare och köpare före, under och efter bostadsaffären. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Vi är lokala specialister och passionerade mäklare med fullt fokus på dig och din affär.

Våra mäklare kan Kalmar och Torsås

I de båda kustkommunerna Kalmar och Torsås finner du orter fulla av kontraster med en fantastiskt kulturhistorisk miljö. Här möts dåtid och nutid, avkoppling och puls. Var du än bor så känner du närheten till havet och naturen. Öland, solens och vindarnas ö, ligger inte heller långt borta.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Våra fastighetsmäklare är väl bekanta med hela Kalmar län och Öland. Genom vår kunskap, stora lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm. Varje affär är unik, vi skräddarsyr alltid ett upplägg efter dina behov och önskemål för att du ska göra en riktig lyckad bostadsaffär.

Mäklaruhset Kalmar/Torsås
Mer från oss

Mäklare & medarbetare


Alexander Midjich

Fastighetsmäklare / Delägare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Emil Borgemo

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, tyska.

Ronja Issau

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, arabiska, tyska.

Elin Knutsson

Fastighetsmäklarassistent
Stylist
Talar även engelska.

Kundrecensioner

5

Otroligt enkla att göra med. Man känner sig säker och att man kan lita på dem. Är mycket nöjd med köp och försäljning som Emil Borgemo hjälpt till med. Han har ett lugn, är väldigt saklig och korrekt. Kan starkt rekommendera Mäklarhuset Kalmar/Torsås!
Elias Runesson
Rekomenderas varmt!
Anna Persson

Värdera din bostad


Som din mäklare i Kalmar utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Oavsett om du ska köpa eller sälja, ser vi fram emot att hjälpa dig genom hela processen och vi sätter ett stort värde i att finnas nära till hands. Vi hjälper dig hela vägen hem!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Kalmar.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.