Dynestad Marielund / Ankarsrum / Västervik

Virkesrik skogsfastighet

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
80 kvm
Fastigh.bet
Västervik Blackstads-Bjärka 2:4
Objekttyp
Fritid
Inriktning
Fritid, Skog
Totalareal
16,2 ha
Såld
2017-02-20
Bostaden är såld!

Denna gård på Dynestad Marielund såldes av oss 2017-02-20. Se alla våra försäljningar i Ankarsrum samt även på Dynestad Marielund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dynestad Marielund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Virkesrik skogsfastighet med ett innehåll av ca 3000 m3sk varav ca 2000 m3sk utgörs av slutavverkningsmogen skog, till största delen tall och gran. Ny skogsbruksplan upprättad under 2016 finns och sträcker sig över 10 år, den är anpassad för att klara kraven för skogscertifiering enligt FSC och PEFC. Bosadshuset 1 1/2-plan är troligen byggt omkring år 1900 och innehåller 4 rum och kök. Uppvärmningen sker med 3 stycken rörspisar och en järnspis. Kök med trägolv, bakugn och järnspis, vardagsrum med trägolv och rörspis, 3 stycken sovrum med trägolv varav 2 stycken rum innehåller var sin rörspis. Nytt tak på bostadshuset är gjort under senare år. El till bland annat vattenpump har alstrats från ett dieselagregat, även en solpanel har nyttjats. En fråga har ställts till Eon elnät om nyanslutning av el till fastigheten, kostnaden för detta är ca 228 000 kronor exklusive moms. Ett förråd ca 20 kvm ligger i anslutning till bostadshuset och även en friggebod finns. Ett litet stycke från bostadshuset ligger ett förråd om 50 kvm med skjutport och plåttak. En liten göl som heter Söregöl ligger i fastighetens sydöstra ände.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn