Norra Storgatan 30

Norra Storgatan 30


Berga— Högsby

Norra Storgatan 30



Berga— Högsby

Gedigen villa med unik planlösning!

Välkomna till Berga! Här finner du vacker natur, närhet till badsjöar, förskola, skola mellan årskurserna 1-6, livsmedelsbutik och bra kommunikationsmöjligheter via buss och tåg! Berga ligger bara 6-7 minuter från Högsby och 25-30 minuter från Oskarshamn, du har också bra tågförbindelser till både Kalmar, Linköping och vidare.
Huset är en gedigen souterrängvilla med en unik och väldigt tilltalande planlösning. Du har ett stort vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet som dessutom ger en trevlig vy över skogen.
Det märks att huset blev påkostat när det byggdes för det är kvalité i både utförande och materialval. På souterrängvåningen har du tre bra sovrum med generösa ytor, badrum och toalett, du kan även ta dig till baksidan via hallen.
Söker du ett unikt hus med mycket karaktär? Då ska du absolut anmäla dig till visningen, välkommen!


Boarea/biarea
140/100 kvm
Tomtarea
1 295 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.