Styrmansgatan 3

Styrmansgatan 3

Slutpris

205 000 kr


Bergkvara— Torsås

Styrmansgatan 3


Slutpris
205 000 kr

Bergkvara— Torsås

Lägenhet med havsutsikt och vy över åkrarna!

Välkommen till Styrmansgatan 3!
En bekväm och härlig lägenhet med havsutsikt och vackra vyer över åkrarna intill.

Här bor du bekvämt och alldeles perfekt för dig som vill bo nära härligt bad- och båtliv!
I Bergkvara lever du precis vid kusten med nära till det som behövs för att förgylla vardagen. I byn finner du bland annat pizzeria, mataffär, camping och förskola/skola. Om sommaren kan du gå ner till Dalskär, där du kan spela minigolf med hela umgänget, äta mat på sjökrogen, ta en glass till efterrätt och bada i både hav och pool.
Om vi åker en cirka 10 minuters bilfärd till Torsås finner du diverse inköp, såsom mataffär, systembolag, apotek, vårdcentral och konditori m.m.

När du tar ditt första steg in i lägenheten finner du en välkomnande entré/hall med plats för dig att förvara dina jackor och skor.
Vidare i lägenheten finner du ett ljust kök med matplats, ett trivsamt vardagsrum med välbevarade pardörrar, ny smakfull tapet och nymålat tak 2022. Du finner även ett sovrum med gott om förvaring i tre stycken garderober, ett badrum med dusch och sist men inte minst, en inglasad balkong. På balkongen har du söderläge och utsikt över både hav och åkerlandskap. Här kan du sitta och njuta.

En parkeringsplats och två förråd i källaren ingår i avgiften. Du finner även gemensam tvättstuga, mötesrum och skyddsrum/cykelförråd i källaren.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
4 393 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-26

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna lägenhet på Styrmansgatan såldes av oss 2022-08-26. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Styrmansgatan.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.