Solhaga / Bolhult / Blankaholm / Västervik

Charmigt fritidsboende med naturnära läge en halvtimme från Västervik!

Slutpris
495 000 kr
Boarea
82 kvm
Driftkostnad
8 900 kr/år
Tomtarea
1 675 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-07-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Bolhult Solhaga såldes av oss 2019-07-18. Se alla våra försäljningar i Blankaholm samt även på Bolhult Solhaga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bolhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Solhaga - Ett charmigt, mysigt och fräscht hus med stora sällskapsytor, vedspis och vackra trägolv. Ett utmärkt fritidsboende om 82 kvadratmeter dit du kan rymma när vardagsstressen blir för stor.

Huset är vackert beläget på en välskött och fin trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, Syrénbuskar och odlingslådor.

Fridfullt, lättillgängligt och naturnära läge med vackra skogspartier och fina vandringsleder precis i närheten. Badplatsen i Öbälen ligger 1,2 kilometer från huset och Blankaholms båthamn hittar du endast tio minuter bort med bil. Från Västervik är det en halvtimme till Bolhult.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.