Misterhult Långebro

Misterhult Långebro

Slutpris

725 000 kr


Långebro— Figeholm— Oskarshamn

Misterhult Långebro


Slutpris
725 000 kr

Långebro— Figeholm— Oskarshamn

Villa mitt i naturen!

Unik möjlighet i Misterhult Långebro! Charmig 1,5-plansvilla mitt i skogen med fantastisk natur.
Denna vackra villa är belägen i en idyllisk miljö, omgiven av skogens lugn och harmoni. Här kan du njuta av total avskildhet och ha naturen som din granne. Den natursköna omgivningen erbjuder en oas av frid och ro, där du kan koppla av och finna inspiration.
Villan är rymlig och välplanerad samt har en trivsam atmosfär som välkomnar dig från första stund. På bottenvåningen finner du ett härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en underbar utsikt över den omgivande skogen. Här finns även ett bra kök med fullt fungerande bakugn och en fantastisk vedspis. En mysig matplats med plats för hela familjen att samlas finns också i anslutning till köket.
På övervåningen finns de två sovrummen där du kan vila och njuta av lugnet, vi har också två braskaminer i rummen. Från sovrummen har du en fin utsikt över den vackra trädgården och omgivningen. Här finns också ett fräscht badrum med badkar och duschkabin.
På den generösa tomten finns flera byggnader som gör detta till en unik bostad. En stor lada erbjuder gott om utrymme för förvaring och möjlighet att förverkliga olika projekt. Dessutom finns ett sädesmagasin och en större förrådsbod på tomten, vilket ger en extra dimension av historia och karaktär till denna egendom.
Trädgården är ett sant paradis för den med gröna fingrar. Här kan du spendera timmar med att odla, plantera och skapa vackra utomhusutrymmen. En perfekt plats att njuta av soliga dagar och frisk luft.
Sammanfattningsvis erbjuder denna 1,5-plansvilla en unik livsstilsmöjlighet för dig som värdesätter naturen och längtar efter total avskildhet. Här kan du leva i harmoni med omgivningen och skapa minnen för livet. Missa inte chansen att bli ägare till denna vackra fastighet i Misterhult Långebro!

Låter detta som en fastighet för dig? Då ska du absolut anmäla dig till visningen!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
12 420 kr/år
Tomtarea
6 677 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.