Nybacka / Smitterstad / Gamleby / Västervik

Charmigt hus med vackert lantligt läge

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea/biarea
120/72 kvm
Driftkostnad
26 108 kr/år
Tomtarea
910 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Heda Nybacka såldes av oss 2019-08-01. Se alla våra försäljningar i Gamleby samt även på Heda Nybacka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smitterstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna tvåplansvilla med ostört och vackert läge på Nybacka. Här hittar du ett charmigt och karaktärsfullt hus om 120 kvadratmeter med härlig atmosfär och fönster i flera väderstreck . Den här villan erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med förrådsbyggnad samt om man vill ha en spolspilta utomhus.

Huset består bland annat av ett stort, socialt och praktiskt kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Här finns ett trivsamt och hemtrevligt vardagsrum med fönster åt två håll samt tre sovrum. Badrummet är fräscht och välplanerat med toalett, kommod, spegel med belysning och bubbelbadkar.

Även utvändigt finns här många fördelar, bland annat en rymlig och mysig balkong med sol hela dagen. Vidare står huset på en rogivande och härlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och växthus. Uppvärmning med vedpanna ena halvan av året och andra halvan via solpaneler.

Här är det lätt att trivas och läget i Smitterstad är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här kan du ha din häst nära inpå eller bo ostört med med fina bär- och svampskogar på bekvämt avstånd. En bit bort med bil kan du även hitta badplats, skola och lanthandel. Perfekt för dig som älskar lugnet och närheten till naturen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.