Anneborg

Anneborg

Slutpris

388 000 kr


Karlshult— Gamleby— Västervik

Anneborg


Slutpris
388 000 kr

Karlshult— Gamleby— Västervik

Villa Karlshult Anneborg med spännande möjligheter.

Letar du efter ett litet hus ute på landet så är detta precis rätt. Det ligger i ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Här bor du vilsamt och till låg kostnad. Huset har sina fyra rum med toalett och källarvåning med bland annat dusch- och badrum. Huset är i behov av omhändertagande samt modernisering. Övervåningen är idag till viss del outnyttjad, så flera möjligheter finns. På bottenvåningen värmer den stora gjutjärnskaminen för ruggiga dagar. Liten veranda med tak som vetter mot baksidan och ett skogsparti. Här kan du säkert få överraskande besök av skogens vackra djur. Utöver det finns ett fristående garage på tomten samt förråd. Tomten är lagom stor för både trädgård och odlingsintresse, ett växthus skulle passa bra här.

Här bor du i lugn och ro, granngårdar på måttligt avstånd. Bil är bra att ha här eftersom bussen inte går så ofta. Lättkörda asfaltsvägar till samhällena runtomkring. Till den lilla orten Överum som har matbutik och annan service är det ca 9 min med bil. Till Gamleby som har lite större utbud av service och butiker är det ca 15 min bilväg. I den vackra hamnstaden Västervik inom 4 mils bilresa finner man all tänkbar service med shopping , caféer samt restauranger.

Missa inte detta tillfälle att få skapa din egen lilla rekreationsplats på landet. För den naturintresserade finns Tjustleden som erbjuder vandraren omväxlande och sköna naturupplevelser i skog och kulturmark. https://tjust.naturskyddsforeningen.se/tjustleden/

I hela kommunen - som till ytan är en av södra Sveriges största - bor ungefär 36.000 invånare, varav drygt 21.000 i Västervik, 3000 i Gamleby, 1300 i Ankarsrum och 1300 i Överum.
Övriga bor i de mindre tätorterna eller på landsbygden.

De största arbetsgivarna i Västerviks kommun är bland annat Ankarsrum Industries AB, Gunnebo AB, Överums Bruk, Elfa Sweden AB, 3M Sverige, Landstinget i Kalmar län och Västerviks kommun.
Källa; och mer info hittar man på www.vastervik.se


Boarea/biarea
94/29 kvm
Driftkostnad
25 608 kr/år
Tomtarea
828 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-10-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.