Anneborg / Karlshult / Gamleby / Västervik

Villa Karlshult Anneborg med spännande möjligheter.

Slutpris
388 000 kr
Boarea/biarea
94/29 kvm
Driftkostnad
25 608 kr/år
Tomtarea
828 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Anneborg såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Gamleby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlshult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar du efter ett litet hus ute på landet så är detta precis rätt. Det ligger i ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Här bor du vilsamt och till låg kostnad. Huset har sina fyra rum med toalett och källarvåning med bland annat dusch- och badrum. Huset är i behov av omhändertagande samt modernisering. Övervåningen är idag till viss del outnyttjad, så flera möjligheter finns. På bottenvåningen värmer den stora gjutjärnskaminen för ruggiga dagar. Liten veranda med tak som vetter mot baksidan och ett skogsparti. Här kan du säkert få överraskande besök av skogens vackra djur. Utöver det finns ett fristående garage på tomten samt förråd. Tomten är lagom stor för både trädgård och odlingsintresse, ett växthus skulle passa bra här.

Här bor du i lugn och ro, granngårdar på måttligt avstånd. Bil är bra att ha här eftersom bussen inte går så ofta. Lättkörda asfaltsvägar till samhällena runtomkring. Till den lilla orten Överum som har matbutik och annan service är det ca 9 min med bil. Till Gamleby som har lite större utbud av service och butiker är det ca 15 min bilväg. I den vackra hamnstaden Västervik inom 4 mils bilresa finner man all tänkbar service med shopping , caféer samt restauranger.

Missa inte detta tillfälle att få skapa din egen lilla rekreationsplats på landet. För den naturintresserade finns Tjustleden som erbjuder vandraren omväxlande och sköna naturupplevelser i skog och kulturmark. https://tjust.naturskyddsforeningen.se/tjustleden/

I hela kommunen - som till ytan är en av södra Sveriges största - bor ungefär 36.000 invånare, varav drygt 21.000 i Västervik, 3000 i Gamleby, 1300 i Ankarsrum och 1300 i Överum.
Övriga bor i de mindre tätorterna eller på landsbygden.

De största arbetsgivarna i Västerviks kommun är bland annat Ankarsrum Industries AB, Gunnebo AB, Överums Bruk, Elfa Sweden AB, 3M Sverige, Landstinget i Kalmar län och Västerviks kommun.
Källa; och mer info hittar man på www.vastervik.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.