Kronobergsvägen 4

Kronobergsvägen 4

Slutpris

1 225 000 kr


Grönskåra— Högsby

Kronobergsvägen 4


Slutpris
1 225 000 kr

Grönskåra— Högsby

Välkommen till Kronobergsvägen 4!

Välkommen till Kronobergsvägen 4 i Grönskåra!
Här finns nu möjlighet att förvärva ett äldre charmigt hus byggt år 1888, fyllt med vackra detaljer och Badebodaån som flyter förbi på baksidan av huset.

Vi välkomnas in via verandan med snickarglädje till en rymlig och ljus hall. Vi tar till vänster och går förbi trappan, som leder till övervåningen, in till matsalen som angränsar till köket. I matsalen finns en eldstad som en vacker inredningsdetalj. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin. Via köket tar man sig till tvättstugan utrustad med tvättmaskin och förvaringsmöjligheter i de två garderoberna. Här finns även ett angränsande förråd.
Via hallen och rakt fram genom ett par spegeldörrarna når vi det stora vardagsrummet, härligt ljusinsläpp och plats för både ett stort matbord samt en sällskaps-del. Här finns en vacker eldstad som pryder rummet.
På nedre plan finns också ett sovrum med två garderober för förvaring, samt ett badrum med toalett, tvättställ och badkar.

Via trappan når vi övre plan och kommer sedan in i en rymlig möblerbar med järnspis. Härifrån når man även bostadens inglasade veranda. På övre plan finns också ett större allrum med charmigt äldre trägolv, härligt ljusinsläpp och en kakelugn som en vacker detalj. Tre sovrum som alla har charmiga äldre trägolv, ett av sovrummen har en garderob för förvaring. Det större sovrummet har två garderober och en kakelugn som en fin inredningsdetalj. Via det större sovrummet når man badrummet med dusch, toalett och tvättställ.

I Grönskåra finner du närheten till naturen. En skogspromenad är inte långt bort. Genom Grönskåra flyter Badebodaån och här finns även en badplats och lekplats.

På behagligt avstånd finns Högsby, Fagerhult, Alstermo och Alsterbro där du finner bl.a. förskola, skola, affärer, matställen, hälsocentral och apoteket m.m.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
185 kvm
Driftkostnad
38 322 kr/år
Tomtarea
4 842 kvm
Rum
7 rum
Såld
2023-09-29

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Kronobergsvägen såldes av oss 2023-09-29. Se alla våra försäljningar i Grönskåra samt även på Kronobergsvägen.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.