Klinta Bodars väg 1 G / Köpingsvik / BORGHOLM

Bo granne med havet !

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea/biarea
64/10 kvm
Avgift
2 990 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Klinta Bodars Väg såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Köpingsvik samt även på Klinta Bodars Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klinta Bodars Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att förvärva ett vinterbonat fritidshus/bostadsrättslägenhet med en fantastisk utsikt över Kalmarsund och ca 75 meter till sandstranden. Här kan du ha semester på riktigt i eget bo men utan en massa underhåll och arbete. Perfekt för både barnfamiljer och äldre, ja vem som helst som vill ha ledigt när man är ledig! Lägenheten har hög standard i materialval, så väl interiört som exteriört. Husets hjärta är det kombinerande köket och allrummet med ett härligt stort fönsterparti mot söder samt en generös altan, 68 kvm med eget utomhus-spa. Mindre egen tomt på entrésidan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration