Långaström 221

Långaström 221

Slutpris

2 600 000 kr


Långaström— Ljungbyholm— Kalmar

Långaström 221


Slutpris
2 600 000 kr

Långaström— Ljungbyholm— Kalmar

Avstyckad gård med skog och betesmark!

Välkommen till Långaström, är det här drömmen om en egen gård kommer till liv!

På ett lugnt och avskilt läge finns nu chansen till en avstyckad gård med både skog och betesmark på totalt ca 9,5 HA. Nuvarande ägare nyttjar det som en hästgård och har gjort i ordning stall med totalt sju boxar i olika storlekar. I anslutning till stallbyggnaden finns inhägnad hage och nygjord paddock med staket runtomkring (15x30). Marken fördelas på ca 3 HA betesmark och ca 6 HA skogsmark och resterande utgör en större trädgårdstomt.

Säljaren har fått besked om slutavverka skogen och har en dialog med både Syd ved och Södra. Möjlighet finns för dig som köper denna fastighet att avverka kvarvarande skog för att få in ca 200 000 kr.

Huset bjuder på en varm och ombonad känsla från första klivet innanför dörrarna, det är en välplanerad på strax över 100 kvm i 1-plan. Det är bra uppdelat med en del med kök, vardagsrum och matplats och en del där de båda sovrummen, tvättstuga och badrummet ligger. Större delen av huset renoverades under 2017 där ytskikt i form av golv och tapeter byttes ut och köket är helt nytt med nya vitvaror. Det är ett stort och praktiskt kök med arbetsytor i u-form och fönster ut mot trädgården, fullt utrustat med kyl, frys, ugn, spishäll och diskmaskin. vardagsrummet är stort och går att dela av med både en matsals-del och en vardagsrumsdel, här finns en fin kakelugn att elda i och som ger både värme och en mysig känsla.

Utöver bostadshuset finns det gamla torpet kvar som är från 1800-talet. Det har renoverats sedan dess men är i äldre skick och standard. Här finns ett sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Nuvarande ägare har hyrt ut torpet och på så sätt finansierat sitt egna boende. Huset är i dagsläget uthyrt.

Vatten hämtas från borrad brunn som borrades 2014. Avlopp till 3-kammarbrunn med infiltration som anlades 2014. Fiber är inkopplat.

Fastigheten ligger strax utanför Tvärskog, mellan Kalmar och Nybro. Det tar ca 30 min med bil till Kalmar och till Nybro tar det ca 20 min. Förskola finns i Tvärskog, Påryd eller Ljungbyholm. Närmaste service är antingen ICA i Påryd eller i Ljungbyholm.

Välkommen att höra av dig till fastighetsmäklaren om du vill boka in dig på visning!


Boarea
165 kvm
Driftkostnad
31 200 kr/år
Tomtarea
9.4555 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
KALMAR BETEKULLA 1:5
Objekttyp
Avstyckad gård
Såld
2021-08-04

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna gård på Långaström såldes av oss 2021-08-04. Se alla våra försäljningar i Ljungbyholm samt även på Långaström.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.