Karl Olsas väg 19

Karl Olsas väg 19

Slutpris

2 500 000 kr


Ytterby Loftahammar— Loftahammar— Västervik

Karl Olsas väg 19


Slutpris
2 500 000 kr

Ytterby Loftahammar— Loftahammar— Västervik

Välkommen till Karl Olsas väg 19, i Loftahammars vackra skärgård finns en sällsynt chans att förvärva ett fantastiskt sommarhus som går att nyttja permanent.
Från verandan på framsidan välkomnas man in i en trevlig hall. I anslutning till hallen finns badrum med dusch. I det ljusa köket finns spis, fläkt (2020), diskmaskin (2021) och goda förvaringsmöjligheter.
Allrummet/ storstugan är stort, ljust och luftigt, så här finns gott om plats för socialt umgänge. Braskaminen ger extra myskänsla.
Det stora sovrummet har en fantastisk utsikt med stora fönsterpartier. Det finns ytterligare två sovrum, det ena med garderober.
Utmed hela baksidan finns en stor härlig altan, perfekt för grillkvällar eller andra sociala tillställningar. Från altanen ges access till ett mindre inglasat uterum.

Intill huset finns en trevlig gäststuga med indragen el och vatten. Här finns två mindre sovrum samt en mindre toalett (separett).

Här bor man i en härlig miljö med fina promenadstråk och närhet till bad. Ytterby ligger på Stora Askö i Loftahammar. Ytterby samfällighet består av 138 fastigheter. Till området hör en mycket fin hamn och varje fastighet har en båtplats att disponera.
Till området hör även badplatser, både strand- och klippbad. Här finns även en idrottsplats där olika aktiviteter anordnas för de boende.
Mer info om samfälligheten hittar ni här : http://www.ytterby.info/

Varmt välkomna på visning !


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
20 790 kr/år
Tomtarea
1 634 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-25

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Karl Olsas väg såldes av oss 2021-10-25. Se alla våra försäljningar i Loftahammar samt även på Karl Olsas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.