Aspåsavägen 2

Aspåsavägen 2

Slutpris

1 600 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Aspåsavägen 2


Slutpris
1 600 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Charmerande och gedigen villa!

Nu har vi fått äran att presentera en gedigen villa från 1914! Huset fick en ordentlig modernisering under mitten av 60-talet då man gjorde en totalrenovering invändigt samt drog in vatten i huset. Fastigheten har en tilltalande trädgårdstomt med flera fruktträd och planteringar samt egen brunn för den trädgårdsintresserade. Det finns ett gästhus och en utomhuslänga med en större förrådsdel samt ett garage med snickarhörna.

Villan har en trevlig planlösning med tre väl tilltagna sovrum och en toalett på varje våningsplan. Vi finner bland annat en kakelugn, en öppen spis och väldigt bra förvaringsmöjligheter, precis det du kan förvänta dig av en villa från från 1914.

Söker du en charmerande villa i ett omtyckt område? Vill du ha möjligheten att sätta din personliga prägel? Då har du absolut hittat rätt, välkommen på visning!


Boarea/biarea
120/35 kvm
Driftkostnad
34 673 kr/år
Tomtarea
1 298 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.