Enevägen 22

Enevägen 22

Slutpris

600 000 kr


Sörvik— Oskarshamn

Enevägen 22


Slutpris
600 000 kr

Sörvik— Oskarshamn

Nu kan nybyggardrömmen bli sann!

Välkommen till Enevägen 22 i Sörvik - en fantastisk möjlighet att bygga ditt drömhus på en utmärkt belägen tomt!

Den här tomten är belägen i en lugn och fridfull del av Sörvik, med närhet till allt man behöver för en bekväm vardag. Med en byggyta på 80 kvm kan man bygga ett modernt och trivsamt hem för familjen. Utöver bostadshuset får garage och förrådsbyggnader på totalt 50 kvm uppföras. Placeringen är perfekt för er som vill ha närhet till naturen samtidigt som man har hela skärgården till förfogande. Möjlighet till båtplats finns självklart.

Tomten har till viss del röjts och anslutningar för vatten, avlopp, el och fiber finns redan på plats. Detta gör att man kan komma igång med att bygga så snart bygglovet är beviljat.

Här har man också en fantastisk utsikt över området och en möjlighet att skapa en härlig uteplats där man kan njuta av sommarkvällarna tillsammans med vänner och familj.

Letar ni efter en perfekt tomt för att bygga nytt i Sörvik är Enevägen 22 definitivt värt att överväga. Närmsta granne har adressen Enevägen 24 som också ska säljas av Sörviks Samfällighetsförening. Kontakta oss idag för att boka en visning eller ta en sväng förbi för att ta första steget ert nya drömhem!


Driftkostnad
3 000 kr/år
Tomtarea
1 021 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
OSKARSHAMN SÖRVIK 2:122
Såld
2024-03-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.