Norrbackavägen 16

Norrbackavägen 16

Slutpris

625 000 kr


Norrtorn— Oskarshamn

Norrbackavägen 16


Slutpris
625 000 kr

Norrtorn— Oskarshamn

Välplanerat i lugnt område!

Välkommen till denna välvårdade trerummare på Norrbackavägen 16! Denna bostad är redo att få en ny ägare som vill sätta sin egen personliga touch på den. Den rymliga hallen leder vidare in till bostadens övriga utrymmen vilket är mycket praktiskt.

Här finns två sovrum som ger möjlighet till flexibla möbleringar. Det finns också ett originalkök som antingen behålls som det är eller så renoveras det för att få en mer modern känsla. I det rymliga vardagsrummet kan sociala kvällar kan avnjutas. Ett rymligt badrum med dusch finns också. Bostaden erbjuder också goda förvaringsmöjligheter med två klädkammare - perfekt för shopparen.

En annan härlig detalj är bostadens inglasade balkong, där man kan njuta av naturen och samtidigt få en vacker utsikt av skogspartiet som omger bostaden. Här kan man spendera trivsamma kvällar med vänner eller dagar med en bok medan man lyssnar på fåglarnas kvitter. Bostaden har också fiber som ingår i avgiften - för att man alltid ska ha tillgång till höghastighetsinternet.

Området är välskött och grönskande, med en centralt placerad lekplats som lockar både unga och gamla. Dessutom har man gångavstånd till centrum, där man kan njuta av allt som finns att erbjuda - kaféer, restauranger, shopping och mycket mer!

Så nu är det dags att uppfylla drömmen om en vackert belägen och trivsam bostadsrätt där man kan sätta sin egen prägel. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 811 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.