Ugglevägen 14B

Ugglevägen 14B

Slutpris
590 000 kr

Orrängen— Oskarshamn

Ugglevägen 14B


Slutpris
590 000 kr

Orrängen— Oskarshamn

Trerummare med fantastiskt ljusinsläpp och hiss!

Nu kan vi presentera en charmig och ljus trerummare med grönskande omgivningar och med närhet till det mesta, varmt välkomna till Ugglevägen 14B! Redan när du kliver in genom dörren möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en härlig atmosfär i hela lägenheten. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för både soffgrupp och matgrupp, här finns även ett mysigt burspråk som är en charmig detalj. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med plats för mindre sittgrupp. Belägen på tredje våningen med hiss, erbjuder denna bostad en trevlig utsikt över de grönskande omgivningarna. Båda sovrummen har en bra yta och bostaden erbjuder även goda förvaringsmöjligheter.

Föreningen erbjuder digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia vilket i månadsavgiften. Ett rymligt förråd på vinden och ett mindre förråd i källarvåningen tillhör lägenheten. I föreningen finns även ett litet gym och övernattningslägenhet som får användas av föreningens medlemmar. Praktisk gemensam tvättstuga med flera maskiner och separat torkrum.

Ett boende för dig som uppskattar lugnet i ett grönskande område och med närhet till service, varmt välkommen att boka in dig på visningen!


Boarea
68 kvm
Avgift
5 101 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna lägenhet på Ugglevägen såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Ugglevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.