Bergsvägen 3 / Överum / Västervik

Renoverad villa i Överum

Slutpris
830 000 kr
Boarea/biarea
85/85 kvm
Driftkostnad
17 750 kr/år
Tomtarea
1 487 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-09-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergsvägen såldes av oss 2018-09-07. Se alla våra försäljningar i Överum samt även på Bergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna fina villa är belägen på lugn återvändsgata och har genomgått ett flertal renoveringar de senaste åren. Bl.a. nya fönster i entréplan, nytt plåttak, ny el, nytt kök & ny toalett. Samtliga ytskikt i entréplan är nya och noga utvalda för att passa stilmässigt. Entréplan rymmer hall, toalett, sovrum, vardagsrum, matsal (kan göras om till ytterligare ett sovrum) och kök. I souterrängplan finns duschrum/tvättstuga, matkällare, förråd, pannrum, verkstad och garage. Härlig trädgård med skogen som granne. Badplats finns i sjön belägen nedanför huset. Ca 1 timme till Linköping & 25 min till Loftahammar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.