Prästgårdsvägen 32

Prästgårdsvägen 32

Slutpris

840 000 kr


Söderåkra— Torsås

Prästgårdsvägen 32


Slutpris
840 000 kr

Söderåkra— Torsås

Välkommen till Prästgårdsvägen!

På en stor och lummig trädgårdstomt bjuds du in till denna villa i 2-plan med källare under hela huset. Boytan är på totalt 110 kvm och är planerad så att att du har ett bra kök, större sociala ytor med vardagsrum och matplats, dusch och toalett på entréplan. På övervåningen har du tre rum varav två sovrum och ett genomgångsrum med utgång till balkong.

Grönskande trädgårdstomt där du har äppelträd, två päronträd och ett körsbärsträd tillsammans med olika bärbuskar med hallon, vinbär och krusbär. På framsidan har du två stora valnötsträd. Den uppväxta trädgården erbjuder dig ett bra insynsskydd från gatan och gör att du här bor ostört. Infart till fastigheten tas från baksidan där du dessutom har ett uthus med verkstad och förrådsmöjligheter samt en vidbyggd carport. På baksidan har du även ett fritt läge mot ängsmark.

Här bor du på ett bra läge i Söderåkra med närheten till skola, busskommunikationer och mataffär. Havet med närmsta badstrand i Djursvik ligger endast ca 3 km från dörren, skog och natur finns det runtom hela Söderåkra och för den golfintresserade har du Möregolf på bekvämt avstånd.
Pendlar du och är bilburen kommer du snabbt ut på E22an som tar dig antingen till Kalmar på ca 25 min eller till Karlskrona på ca 40 min.

Kan det här vara huset för dig, kontakta i så fall fastighetsmäklaren för visning och mer information!


Boarea/biarea
110/20 kvm
Driftkostnad
25 401 kr/år
Tomtarea
1 856 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-06-19

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Prästgårdsvägen såldes av oss 2023-06-19. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Prästgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.