Hästhagsvägen 33 / Hornslandet / Västervik

Fritidshus Hornslandet

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea/biarea
55/8 kvm
Driftkostnad
14 320 kr/år
Tomtarea
3 045 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-10-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på hästhagsvägen såldes av oss 2018-10-20. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på hästhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hornslandet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du ett fritidshus med naturen som granne, nära en badplats? Rymlig hörntomt längst bort på lugn återvändsgata. Huset rymmer kök, badrum med WC och dusch, allrum med öppen spis samt 2 sovrum. Härlig altan under tak med kvällssol. Friggebod och gästrum finns. Kommunalt VA framdraget till tomtgräns. Fiber framdraget till huset. Ca 400 m till badplats i insjö med sandstrand och brygga. Nära till Västervik, ca 10 min med bil. Pepparängsviken ca 1,5 km bort med båtplatser och Västerviks fantastiska skärgård runt hörnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.