Johannesbergsvägen 14 / Johannesdal / Västervik

Ljus och modern fyra med balkong

Slutpris
760 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 812 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johannesbergsvägen såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Johannesbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannesdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor och ljus genomgångslägenhet i fint skick. En modern fyra där både kök och badrum är renoverade under senare år i stilrena material och färger. Det finns tre sovrum, varav ett som i dagsläget används som en walk-in-closet. I hallen finns både en garderob och klädkammare samt plats att hänga av sig ytterkläderna. Lägenheten har även en gästtoalett och en mysig balkong med eftermiddagssol. Här saknas inget!

Föreningen har stabil ekonomi och i avgiften ingår både värme, vatten, el, flera TV-kanaler och bredband via fiber.

I Johannesdal bor man i populära kvarter. Mataffär finns bara ett stenkast bort och Västervik Resort med bland annat badplatser och golfbana ligger också inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat busshållplats, förskola, skola och lekplatser. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för barnfamiljen eller det unga paret som vill ha lite extra utrymme.

Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Johannesdal

Johannesdal har närhet till både ishall, simhall och sportanläggning, mataffärer och pizzeria. Det finns flera förskolor och skolor i närheten. 5-stjärniga Västervik Resort ligger också nära.

Nöje

Nära till Västerviks nöjesutbud, restauranger samt till marinan. Här har du även nära till Västervik Resort. Där hittar du det mesta såsom badstrand, äventyrsbad, äventyrsgolf, matställen och 9-håls golfbana.

Fritid Sport

Närhet till skogspromenader i naturen och båtplatser. Här har du nära till diverse sportanläggningar, ishall, simhall, tennishall bowling och gym. Det är även nära till VO-torpet med motionsspår och utegym.

Kommunikation

Gång och cykelavstånd till det mesta. Nära till resecentrum. Nära till Gotlandsfärjan samt färja till Gränsö Slott.

Familjeliv

Förskolorna Gullvivan och Snövit samt Lidhemsskolan med barn i åldern 6-12 år. Nära till mataffärer och en pizzeria.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.