Oskarshamnsvägen 34 / Tuna / Vimmerby

Trevlig villa i Tuna

Slutpris
290 000 kr
Boarea/biarea
112/64 kvm
Driftkostnad
28 890 kr/år
Tomtarea
1 641 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-29
Bostaden är såld!

Denna villa på oskarshamnsvägen såldes av oss 2018-11-29. Se alla våra försäljningar i Vimmerby samt även på oskarshamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna trevliga villa har en rymlig trädgård med fruktträd och närhet både förskola och skola. I entréplan finns en möblerbar hall med mindre klädkammare för ytterkläder, kök med matplats och stora sällskapsytor i vardagsrum/matsal med öppen spis. En trappa upp finns badrum med badkar samt 3 sovrum, varav ett med stor klädkammare. I källaren finns bl.a. gästrum, duschrum, toalett och tvättstuga. Garage & fiber finns. I Tuna bor ca 220 invånare och det finns både mataffär och bank. Ungefär 20 min med bil till Vimmerby och 30 min till Hultsfred.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.