Kolja 764

Kolja 764

Slutpris

4 700 000 kr


Kolja— Glanshammar— Örebro

Kolja 764


Slutpris
4 700 000 kr

Kolja— Glanshammar— Örebro

Fantastisk strandtomt med egen hamn vid Hjälmaren!

Unik möjlighet att förvärva en fantastisk strandtomt med egen hamn och fri utsikt över Hjälmaren! Kolja 764 är adressen och ligger ca 15 min med bil från Örebro och ca 2 timmar från Stockholm. Så fort du kommer fram och kliver ur bilen så blir man tagen utav utsikten. På fastigheten ligger det vinterbonade bostadshuset i form utav ett 1-planshus på ca 70 kvm fördelat på 4 rok. Vidare återfinns flera förrådsbyggnader samt dubbel-carport. Som köpare får du också mervärden i form utav bl.a inglasad veranda med vacker utsikt över Hjälmaren och solnedgången, rejäl hamn med stor brygga, borrad vattenbrunn och godkänt avlopp mm. Fiber är indraget. Tomten är fint inramad med gärdsgård och gamla fina ekar. Sitt i badtunnan på kvällen och bevittna Örebro stad i solnedgången. Vintertid finns skridskospår och längdskidåkningsspår ca 100 meter från huset. Denna fastighet måste upplevas på plats! Välkommen att anmäla intresse för visning till mäklaren.


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
13 047 kr/år
Tomtarea
4 699 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-05-17

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Kolja såldes av oss 2021-05-17. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Kolja.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.