Kyrkogatan 26

Kyrkogatan 26

Slutpris

2 900 000 kr


Centralt— Örebro

Kyrkogatan 26


Slutpris
2 900 000 kr

Centralt— Örebro

Stor trea högt upp i huset. Gavelläge och inglasad balkong i väster!

Väl omhändertagen trea om hela 97 kvm. Vån fyra av fem, hiss. Inglasad balkong i västerläge. Här bor du högt upp i huset, med vackert ljusinsläpp tack vare fönster åt tre håll. Att kunna bo så centralt i Örebro och samtidigt uppleva lugn och ro är fantastiskt. Idag är vardagsrummet stort och löper längs med hela lägenhetens längd. Det går enkelt att skapa en 4 rok genom att sätta upp en vägg och på så vis dela av vardagsrummet.

Föreningen är välskött, stabil och omtyckt! Ekonomin är god. Föreningens tre nuvarande lån löper med intervallerna tre år, två år och tre mån. Bankskulden ligger på ca 6 900 kr/kvm. Föreningen har hela 32 bilplatser till sina 34 lägenheter. Det betyder att möjligheten till bilplats är god. Det finns 26 garageplatser och sex parkeringsplatser. En garageplats kostar 500 kr/mån och en parkeringsplats kostar 350 kr/mån. Det är separat kö. Samtliga bilplatser har laddboxar till elbilar installerat. Boxen aktiveras vid önskemål och kostar 100 kr/mån, utöver hyran för bilplatsen. En gång om året brukar det anordnas gemensam kräftskiva som bidrar till sammanhållning och trevliga samtal mellan grannar!

Huset byggdes år 2001-2002 och nuvarande ägare har bott här sedan start. Fastighetsbeteckningen är Brandstationen 7 och för många örebroare förknippas området med Örebros gamla brandstation. År 1899 fick Örebro heltidsbrandkår och det var i det här kvarteret brandstationen byggdes.

Att bo på Kyrkogatan 26 innebär omedelbar närhet till det mesta! Till fots når du det nya kulturkvarteret med konserthus, bibliotek och konsthall, mataffär, shopping, restauranger, idrottsarenor mm. Endast 5-10 min gångavstånd till tågstation. För dig som jobbar centralt kan du låta bilen stå och enkelt promenera, eller cykla, till och från jobbet.


Boarea
97 kvm
Avgift
5 661 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-13

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kyrkogatan såldes av oss 2024-03-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kyrkogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.