Fiskarvägen 12 / Estabo / Åsbro / Askersund

Åsbro - Estabo

Slutpris
375 000 kr
Referensnummer
160 760
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
17 941 kr/år
Tomtarea
1 551 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fiskarvägen 12 såldes av oss 2014-05-20. Se alla våra försäljningar i Åsbro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Estabo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bokade visningar, ring 070-758 62 09 och boka en tid.

Välkommen till Fiskarvägen 12 som ligger ca 3,5 km från Åsbro, ca 13,5 km från Hallsberg och ca 38,5 km från Örebro. I en rogivande omgivning ligger detta 1-plans fritidshus med en yta på 50 kvm fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum. Den stora tomten på 1.551 kvm skapar bra rymd mellan fastigheterna. Området är bebyggt med blandad bebyggelse både fritidshus och permanentboenden. Från fastigheten är det ca 150-200 meter ner till sjön Tisaren. Via samfällighet erbjuds här bl a en strandremsa för bad och brygga med möjlighet till båtplats.Huset är byggt 1974 med platta på mark, fasad - liggande träpanel, yttertak - betongpannor. Kommunalt sommarvatten är indraget i huset samt avlopp via septitank. Uthus med vedbod, redskapsbod och förråd. Invändigt så finns kök med matplats och utrustning: kombinerad kyl/frys, spis och ugn. Vardagsrum med utgång till verandan med tak på framsidan. Två sovrum. Duschrum med wc och tvättställ.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.