Mäklare i Örebro

Magnus Olofsson

Magnus Olofsson

Magnus Olofsson

Fastighetsmäklare

Kontor
Örebro
Talar

Mäklare i Örebro

Magnus Olofsson

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan sommaren 2005. Idrott, främst ishockey, har varit ett stort intresse för mig. Idag är jag 100% fokuserad på arbetet som fastighetsmäklare. Att lämna sitt hus till försäljning är ett förtroendeval, ett förtroende som är väldigt viktigt för mig. Det bästa med arbetet är att man träffar så många trevliga människor.

"Att lämna sitt hus till försäljning är ett förtroendeval"
Reco
4.8

Google reviews
4.8

HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Andreas Olofsson

VD/Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Sofia Persson

Fastighetsmäklare
Specialist på bostadsrätter
Talar även engelska.

Ella Söljén

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Victoria Kalkan

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Min erfarenhet med Magnus Olofsson som mäklare för mitt första bostadsköp var enastående. Hans vänlighet, hjälpsamhet och professionalism gjorde hela processen till en positiv upplevelse.
Edris Fatah
Försäljningen av vår lägenhet via mäklare Magnus Olofsson gick mycket bra. Magnus ingav ett stort förtroende, vilket också sedan visade sig stämma väl med utfallet.
Marianne Allbrand
Tack Magnus Olofsson för att du på ett behagligt och ödmjukt sätt, med tålamod ledde mig genom hela processen av inköp av lägenheten⭐️
Branka Grizelj
Jag kan starkt rekommendera Magnus Olofsson på Mäklarhuset i Örebro! Han hjälpte till med allt på ett väldigt proffesionellt sätt med sitt bemötande, lyhördhet, erfarenhet och lyssnade på våra önskemål. Allt gick väldigt smidigt och snabbt och vi blev uppdaterade hela tiden i processen.
Mikael Atterhed
Jag har haft förmånen att anlita Magnus Olofsson som fastighetsmäklare och kan säga att han är en mycket professionell och tillmötesgående person. Han var alltid snabb med att svara på mina frågor och gav mig värdefulla råd under hela processen. Jag uppskattade hans engagemang och dedikation till att hjälpa mig hitta rätt lösning för min situation. Jag skulle definitivt rekommendera honom till andra som söker en pålitlig fastighetsmäklare.
Daniel Rojas
Super bra bemötande, noggrann, detaljerad uppdatering vad som händer med budgivningen, helnöjd med vår husförsäljningen. Rekommenderar verkligen Magnus Olofsson Mäklarhuset
Evelina Ekegren
Tack Magnus och Andreas för den utomordentliga service som ni alltid levererar. Grymt
Joakim Gabenius
Bra och snabb hantering av värderingen av vårt hus. Andreas och Magnus är väldigt trevligt och känns väldigt seriösa.
Henrik Holmlund
Magnus Olofsson som var mäklare när vi köpte vårt hus är super trevlig, kunnig och lätt att jobba med. Försäljningen gick smidigt och vi fick all information och hjälp vi behövde. Nu har vi köpt vårt drömhus. Tack Magnus!
Sofia Hellqvist
Vi har haft hjälp av Magnus Olofsson på Mäklarhuset med att sälja vårt hus. Vi är mycket nöjda med Magnus hjälp och hans engagemang.
Britt-Louise Sjöbom
Vid försäljning av mitt hus anlitade jag Mäklarhuset o mäklare Magnus Olofsson. Försäljningen gick mkt smidigt o enkelt. Jag kan rekommendera Mäklarhuset vid försäljning.
Maria Lind

Hitta till oss


Mäklarhuset Örebro Borgmästargatan 10 702 25 Örebro Engelbrektsgatan 12 702 12 Örebro

Öppettider


Besökstider:
Enligt överenskommelse

Telefontider 8.30-16.00
Lunch 12.00-13.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.