Karintorpsvägen 93 / Karintorp/Åsbro / Åsbro / Askersund

Karintorp - Åsbro - Askersund

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
146 248
Boarea/biarea
150/32 kvm
Driftkostnad
41 750 kr/år
Tomtarea
6 211 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan med delvis källare
Såld
2014-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Karintorpsvägen 93 såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Åsbro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karintorp/Åsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Karintorpsvägen 93 i Karintorp som ligger i Askersunds kommun med ca 6 km till Åsbro. Ca 20 km till Askersund. Ca 14 km till Hallsberg. Lantligt belägen fastighet med närhet till Sjön Tiborn och vandringsled runt Dovra sjöar. Möjlighet till mindre hästgård, 6211 m² tomt och ett flertal uthus. Huvudbyggnad i 2 plan delvis med källare 150 m² boyta med 7 rum och kök varav 4 sovrum samt källardel på 32 m². Källardelen är inte inredd och används idag som pannrum/förråd. Uppvärmning via en luftvattenvärmepump som är installerad 2008 (vattenburet system). Uförda renoveringar är bl a köket som renoverades 2010, elen invändigt i huvudbyggnaden är omdragen, vattenfilter är installerat 2011. Bra planlösning med kök, sällskapsutrymmen och separat wc på entréplan samt möjlighet till ett sovrum. På övre plan finns allrum och 3 st rymliga sovrum samt duschrum/tvättstuga. Alla utrymmen är rejäla vilket ger en luftig känsla i huset. Enskilt vatten - borrad brunn. Enskilt avlopp - 2 kammarbrunn. Övriga byggnader är uthus med loge/förråd/vedbod/verkstadsbod samt uthus med möjlighet att göra till stallplats. 2-bils kall garage. Friggebod. Jordkällare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.