Munkaboda 160 / Munkaboda vid Högstabodasjön / Frövi / Lindesberg

Slutpris
1 445 000 kr
Boarea/biarea
49/15 kvm
Driftkostnad
11 326 kr/år
Tomtarea
2 019 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på munkaboda såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Frövi samt även på munkaboda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Munkaboda vid Högstabodasjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Munkaboda 160! Ett mycket tilltalande och fräscht fritidshus med åretruntstandard där arkitekten lyckats med många fina detaljer! Fastigheten är belägen högt och fint och ca: 100 m till Högstabodasjön som mynnar ut i populära sjön Väringen, egen brygga och båtplats. Huset är byggt 1970 och har en boyta om ca: 50 m² + ett stort sovloft med ryggåstak samt stora fina glaspartier på gavlarna vilket ger ett ljust och härligt intryck! På bottenvåningen finner ni även kök med matplats, sällskapsrum med öppen spis med insats samt öppet till nock, klädkammare och ett sovrum till. Isolerad gäststuga om ca: 36 m², verkstadsbod samt ett mindre sidohus med dusch och tvätt! Stor friköpt trädgårdstomt om 2 019 m². Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder! Ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.