Mäklare i Örebro

Peter Sjölinder

Peter Sjölinder

Peter Sjölinder

Fastighetsmäklare

Kontor
Örebro
Talar

Mäklare i Örebro

Peter Sjölinder

Jag är en inbiten örebroare frånsett några år då jag var bosatt i USA. Efter en byggnadsteknisk utbildning så har mitt yrkesliv i stort sett handlat om fastigheter. Med mina 6 år som agenturansvarig vid nyproduktion av villor i Örebro län och med 30 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för att tryggt och framgångsrikt genomföra en fastighetsaffär, där både köpare och säljare är nöjda.

"Efter många år i branschen vet jag vad som krävs för att tryggt och framgångsrikt genomföra en fastighetsaffär"
Reco
4.9

Google reviews
4.8
Mäklare & medarbetare


Andreas Olofsson

VD/Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Sofia Persson

Fastighetsmäklare
Specialist på bostadsrätter
Talar även engelska.

Ella Söljén

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Victoria Kalkan

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Mina förväntningar var att möta ännu en mäklare som var så där lagom oengagerad, nonchalant och fullständigt ointresserad av mig som köpare. Jag blev glatt och mycket positivt överraskad när Peter visade sig vara precis tvärtom, han är verkligen en mycket god förebild för alla mäklare. Ni nykläckta mäklare, tag lärdom! Jag kände mig sedd, att Peter lyssnade på mig och att han brydde sig om vad jag sa. Både vid visningen och kontraktsskrivningen så tog han sig tid och förklarade allt som jag och säljarna undrade över på ett lugnt, tydligt och mycket pedagogiskt sätt. Så mycket värt för mig som är en förstagångsköpare. Jag kan bara varmt rekommendera Peter till alla säljare och till de spekulanter som har turen att få träffa honom. Vänlig hälsning, Björn Isaacson
Björn Isaacson
Bemötandet och samarbetet med Peter Sjölinder på Mäklarhuset har fungerat mycket bra. Allt från start till slutförande av försäljning. Vi upplever Peter Sjölinder som trygg, kunnig och tydlig. Och vi har fått ett mycket bra bemötande och bra kontakt med Peter.
Bo Theander
Vi fick ett snabbt och bra bemötande av Peter Sjölinder vid Mäklarhuset. Försäljningen av huset gick mycket smidigt. Peter Sjölinder såg till att vi var med under hela processen på ett mycket ödmjukt sätt.
Lars-Göran Bolinder
Peter Sjölinder på Mäklarhuset Örebro är verkligen att rekomendera. Vi tackar för all hjälp med försäljning och stöttning i att köpa vårat drömhem i Örebro. Vi är supernöjda. /M&E
Martin Dahl
Vi genomförde vårt första husköp med hjälp av Peter och vi är supernöjda med hela processen! Vi kan inte annat än att ge våra varmaste rekommendationer.
Felix Larsson
Jag har anlitat Peter Sjölinder på Mäklarhuset vid 4 tillfällen då jag gjort husaffärer. Peter är otroligt engagerad och kunnig vilket gör att man känner sig väldigt trygg och lugn under processen. Han är tillgänglig i stort sätt hela tiden och är väldigt snabb att svara om det dyker upp frågor. Jag kan varmt rekommendera Mäklarhuset och Peter Sjölinder.
Fredrik
Kan varmt rekommendera Peter Sjölinder på Mäklarhuset. Peter ger alltid ett varmt och proffsigt bemötande. Han har vårt fulla förtroende genom hela processen. Det var en självklarhet för oss att anlita honom igen!
Vanessa Åkermo
Vi köpte precis ett hus med hjälp av Peter Sjölinder. Vi var mycket nöjda med kontakten med honom. Han var väldigt hjälpsam i allt som rörde husköpet. Han var tydlig och ärlig i frågor som var viktiga för oss som köpare. Rekommenderas varmt!
Dr Bratislav
Peter Sjölinder löste min försäljning på ett smidigt sätt under en pressad marknad. Snyggt jobbat, kan rekommendera honom och mäklarhuset.
martin eves
Jag är mycket nöjd med hur Peter Sjölinder vid Mäklarhuset i Örebro smidigt lotsade mig igenom säljprocessen från A till Ö vid försäljningen av mina föräldrars hus. Positiv och engagerad med mycket hög tillgänglighet och servicegrad. Kan utan minsta tvekan rekommendera Peter Sjölinder vid Mäklarhuset i Örebro
Thomas
Peter Sjölinder gjorde ett otroligt bra jobb i samband med försäljningen av vårt hus. Var noggrann och lyhörd och väldigt bra att ha kontakt med genom hela processen. Rekommenderas :)
Malin Wehle
Peter hjälpte oss bra och professionellt genom hela processen vid köp utav vårt drömhus. Han har enormt med kunskap och en otrolig känsla för kundens behov
Sara Larsson
Hade Peter på Mäklarhuset både vid köp och sälj av bostad. En mycket duktig mäklare som gjorde vår bostadsaffär till en trygg process. Rekommenderar honom varmt.
B Kinell
Vi anlitade Peter Sjölinder på Mäklarhuset för försäljning av vår villa och kan varmt rekommendera Peter som mäklare. Han genomförde uppdraget på ett oerhört proffsigt sätt och fick genom sin erfarenhet oss säljare att känna oss helt trygga under processen. Peter var snabb och noggrann och hade ett trevligt bemötande i alla våra kontakter. / Mattias & Karin
Mattias Hillerström
Vi köpte hus av Peter Sjölinder och kunde inte fått ett bättre bemötande! Han var lung, trygg och väldigt lyhörd för de funderingar vi hade. Oerhört professionell!
Vildan Medin
Peter Sjölinder på Mäklarhuset har precis hjälpt mig med försäljningen av mitt hus. Jag är mer än nöjd med hans arbete, allt gick smidigt och löstes på bästa sätt. En mycket skicklig yrkesman och trevlig person.
Ingrid Berglund
Vi köpte hus via mäklarhuset, och från första kontakt med mäklare Peter Sjölinder så kände vi oss sedda. Om vi någon gång skulle sälja eller behöva rekommendera mäklare står Peter högst upp på listan!!!! Tack!
Samuel Engvall
Peter Sjölinder är en fantastiskt trevlig mäklare. Stort tack 👍 Asou och Gulalah
Gulalah Hoshyar
Jag har bara gott att säga om Mäklarhuset, fastighetsmäklare Peter Sjölinder med sitt stora engagemang, kunskap, förståelse och lugn har gjort att mina två husaffärer med Peter har varit jätte smidiga. Ett stort tack Peter! Mvh Göran Liljedahl
Göran Liljedahl
Fick hjälp med husvärdering och råd av Peter Sjölinder. Kan bara rekommendera! Snabba svar och proffsigt bemötande!
Philip Pettersson

Hitta till oss


Mäklarhuset Örebro Borgmästargatan 10 702 25 Örebro Engelbrektsgatan 12 702 12 Örebro

Öppettider


Besökstider:
Enligt överenskommelse

Telefontider 8.30-16.00
Lunch 12.00-13.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.