Fiskartorpsvägen 21 / Fiskartorpet vid Väringen. / Glanshammar / Örebro

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
500 kr/år
Tomtarea
1 691 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fiskartorpsvägen såldes av oss 2020-05-07. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Fiskartorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fiskartorpet vid Väringen. är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Fiskartorpsvägen 21 högt och fint beläget vid populära sjön Väringen. Fritid eller permanent, ni väljer! Fastigheten har en boyta om 115 m² och byggt i ett plan, 4 rum och kök. Storstuga, 2 st sovrum men som möjligen kan ordnas till 3 st, tv-rum , stort inglasat uterum med en fin utsikt mot sjön Väringen samt en terrass med utsikt mot sjön, mysigt kök med vedspis. Flertal eldstäder, stor friköpt tomt om 1 691 m², redskapsbod mm. Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder. Kontakta Mäklaren för mer information och visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.