Gröna udden 1 / Väringen / Glanshammar / Örebro

Fantastiskt läge på friköpt strandtomt och med utsikt över populära sjön Väringen!

Slutpris
5 550 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
22 300 kr/år
Tomtarea
2 087 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Gröna Udden såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Gröna Udden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väringen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Gröna Udden 1 och en fastighet med ett fantastiskt läge på friköpt strandtomt och med utsikt över populära sjön Väringen. Här erbjuds du som köpare ett mycket bra boende i denna 2-plansvilla på ca 150 kvm fördelat på 6 rok varav 3 sovrum. Invändigt är det bara att flytta in. Villan som stod klar år 2008 har genomgående ljusa ytskikt och en bra planlösning. Vardagsrummet med burspråket mot matplatsen har öppet till nock vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vidare får du som köpare mervärden i form utav vattenburen golvvärme som tillsammans med bergvärme och kaminen bidrar till låg uppvärmningskostnad, dubbla helkaklade badrum, bastu, fiber, carport samt en stor terrass i sydvästläge med utsikt mot sjön och egen brygga mm. Gångavstånd till Väringsbricka med paddelbana, tennisbana samt boule. Bra fiske och bad i sjön. Nära till Örebro som nås på ca 20 min med bil. Den här fastigheten måste upplevas på plats! Välkommen att anmäla intresse till mäklaren för visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.