Åholmsbryggan 15 / Tisarbaden / Hallsberg

Sjönära fritidsboende

Slutpris
595 000 kr
Boarea
36 kvm
Driftkostnad
7 813 kr/år
Tomtarea
625 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Åholmsbryggan såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Hallsberg samt även på Åholmsbryggan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tisarbaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta unika och hemtrevliga fritidshus på Åholmsbryggan 15!

Endast 50 m från sjön Tisaren, där brygga och båtplats finns, saluförs nu denna mysiga fritidsbostad. Detta unika Härbre har flyttats ned från Västerbotten under 80-talet för att finna sin plats här i Tisarbaden.
En promenad om ca 700m tar dig ned till föreningens gemensamma badplats med sandstrand. Med både närhet till naturen och sjön så är denna fritidsbostad ett riktigt sommarparadis att spendera lediga dagar på. I huset möts vi av en rymlig storstuga med utrymme för både matplats, sovplats och tv-hörna. Här finns även en härlig kamin som bjuder på både värme och trivselfaktor. Vidare in in i huset kommer vi till ett pentry med bänkspis och en kombinerad kyl/frys.
På tomten finns en gäststuga om 12kvm med fyra sängplatser.
Friliggande hygienutrymme som uppfördes 2018 och är utrustad med mulltoa.

Från Tisarbaden är det ca 5km in till Åsbro som erbjuder matbutik, pizzeria m.m.
Till Hallsberg är det ca 10 km där du finner butiker, mataffärer, restauranger och breda kommunikationer med buss och tåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.