Mäklare i Örebro

Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz

Fastighetsmäklare

Kontor
Örebro
Talar

Mäklare i Örebro

Fred Rehn Janowicz

Med mina 11 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för att tryggt och framgångsrikt genomföra en bostadsaffär där både köpare och säljare är nöjda. Att vara tillgänglig, träffa kunder, samt vara behjälplig i en av livets största affärer är det jag brinner för.

Trygghet och flexibilitet

Mäklare ställs dagligen för utmaningar, och för mig är det viktigt att skapa förtroende och trygghet, både för säljare och köpare. En affär är både finansiellt, men även emotionellt krävande och kräver fingertoppskänsla. Jag tror att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är en kunnig mäklare med engagemang, erfarenhet och flexibilitet, vilket även är mitt motto.

"Fastighetsmäklare sedan 2012"
Reco
4.9

Google reviews
4.8

HittaMäklare
5.0Mäklare & medarbetare


Andreas Olofsson

VD/Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Sofia Persson

Fastighetsmäklare
Specialist på bostadsrätter
Talar även engelska.

Ella Söljén

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Victoria Kalkan

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Fred Rehn Janowicz var utsedd mäklare av säljarna när vi köpte vårt hus. Som husköpare väljer man inte själv mäklare men vi kunde inte vara annat än nöjda med säljarnas val av mäklare. Fred är lugn och lyhörd. Vi har haft en del otur med mäklare tidigare, men i denna husköpsprocess upplevde vi transparens under hela vägen vilket medförde att vi känt ett lugn i vår troligtvis livs största affär i ekomiska termer mätt. Vi kan varmt rekommendera Fred till framtida hussäljare och gratulera husköpare om Fred är den valde mäklaren.
Jen Sun
Fred Rehn Janowicz är alltid på gott humör, bra på att återkoppla och härlig att ha att göra med!
Lisa Dahlén
Jag vill tacka Fred Janowicz från Mälarhuset i Örebro för försäljningen av min dotters lägenhet hon haft under sin studietid.Fred har hanterat försäljningen på ett mycket professionellt och förtroendeskapande sätt .
Lars Broberg
Sålde min lägenhet med Fred Rehn Janowicz som mäklare och jag är väldigt nöjd med arbetet han la ner. Proffsigt och alltid tillgänglig!
Richard Larsson
Fred did a great job selling our apartment. He is highly professional, very knowledgeable and makes you feel you are in good hands. In these tough times on the market he kept open, honest and clear communication, and went out of his way to make the sell happen. He was always available for answering many of our questions and concerns (and we had many...). Don't think twice, he is your guy in Örebro.
Polina Kurtser
Fred Rehn Janowicz har varit behjälplig i våran process som köpare och det har känts väldigt tryggt att ha honom vid denna affär. Lätt att nå när som helst och väldigt informativ!
Niklas Persson
Min kontakt med Mäklarhuset gick via Fred Rehn Janowicz från att han var mäklare när jag köpte min bostad fram tills idag då han har hjälp till i olika ärenden. Fred har på ett drivet, professionellt och tryggt sätt guidat mig genom bostadsaffären och den hjälp jag har behövt. Fred är lyhörd och tillmötesgående för kundens önskemål vilket gör att jag som kund känner mig prioriterad.
Zandra Fröberg
Kan verkligen rekommendera Mäklarhuset och framförallt Fred Rehn Janowicz. trevlig, kunnig och pålitlig. Kommer definitivt anlita mäklarhuset och Fred igen för framtida försäljning eller köp😊
Daniel Norén
Bästa mäklarbyrån i Örebro. Serviceminded, engagerad och professionella mäklare. Vi har fått hjälp av Fred Rehn Janowicz samt Andreas Olofsson. Ni får toppbetyg Mäklarhuset Örebro.
Sandra Herr
Tack Fred för hjälp, hantering, bra bemötande och trevligt sätt när vi sålde vårt radhus. Snabbt gick det! Visning och kontrakt på ca 48h. Kanon!
Jackie Skinnars Engwall
Vi fick vår bostad såld av Fred Rehn Janowicz på mycket smidigt och snabbt . Han är mån om sina kunder och lyssnar och gör allt Han kan för det ska bli en trygg affär som möjligt.
Johan Larsson

Hitta till oss


Mäklarhuset Örebro Borgmästargatan 10 702 25 Örebro Engelbrektsgatan 12 702 12 Örebro

Öppettider


Besökstider:
Enligt överenskommelse

Telefontider 8.30-16.00
Lunch 12.00-13.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.